16:00

Bälinge IF

Referat: Lagunda AIK - Bälinge IF

Dagens andra match i ett soligt men något kallt Örsundsbro.
Vi inleder lite trevande och Lagunda har de bästa chanserna inledningsvis men Joseph håller tätt samtidigt som vi jobbar oss in i matchen. Planen är ganska kort och vi slår bort många bollar på djupet så vi börjar mer och mer inrikta oss på att komma runt på kanterna. Just från kanten lyckas Anton bryta sig fram och frispelar Bernström och vi gör 1-0, kanske inte helt rättvist just då. Vi håller ledningen till paus och pratar om att just fortsätta använda kanterna.
I andra halvlek tar vi över spelet helt och hållet. Victor sätter tvåan och vi har bud på flera mål innan Lagunda sticker upp och reducererar med ett fint skott intill stoplen. Vi fortsätter att trycka på framåt och Victor gör snart sitt andra med ett distinkt skott. Lagunda kan sen aldrig hota oss, Joseph har inte mycket att göra i målet och vi vinner med 3-1.
Stark insats av ett trött och småskadat lag; 7 av grabbarna spelade match på förmiddagen så orken tröt lite. Extra tack till Martin och Emil från P99 som starkt bidrog till segern med stabila defensiva insatser.
Vill också nämna den goda stämning som var på planen, både från spelare och ledare. Domaren var säsongens absolut bästa vi haft på bortaplan.